Nieuws

Coronavirus Update: Alle competities gestopt, voorlopig geen trainingen

By 2 april 2020april 3rd, 2020No Comments

In verband met het Coronavirus heeft de Nevobo nieuwe maatregelen bekend gemaakt, die ook van invloed zijn op de Meteoor.

De Meteoor volgt tijdens deze coronacrisis het beleid en de instructies van de Nevobo en de richtlijnen en regels die door de overheid worden bekendgemaakt (via het RIVM).

Competitie

De Nevobo heeft bekend gemaakt dat alle competities zijn voor het seizoen 2019/2020 volledig zijn stopgezet. Deze competities zullen ook niet meer uitgespeeld worden. Er worden geen kampioenen gehuldigd en er worden aparte afspraken gemaakt voor regels m.b.t. promotie en degradatie. Meer inhoudelijke informatie is hier te vinden. Voor de meeste teams van de Meteoor zal dit betekenen dat er in het begin van het nieuwe seizoen in dezelfde klasse wordt uitgekomen als in de klasse waar in de tweede helft van het huidige seizoen gespeeld zou worden.

Trainingen en andere activiteiten

In lijn met de aanbevelingen van de Nevobo schrappen we ook alle trainingen en andere activiteiten van de Meteoor. De huidige door de regering afgekondigde maatregelen zijn van kracht tot en met tenminste dinsdag 28 april. Tot die tijd zal de Meteoor dan ook géén training of andere activiteiten organiseren.

Zodra er uitzicht is op een situatie waarin de Meteoor de activiteiten weer kan gaan opstarten, zullen wij onze leden hierover per e-mail en via de website informeren. Tevens kunnen onze leden binnenkort communicatie via e-mail verwachten over een aantal andere praktische zaken.

We hopen dat iedereen deze periode in goede gezondheid doorkomt. Daarnaast staan we te popelen om weer te gaan volleyballen zodra de situatie dit toelaat! Hou vol & stay safe!

Vriendelijke groet,
Het bestuur van E.G.V.V. de Meteoor

 

Coronavirus - de Meteoor