Skip to main content

Lidmaatschap

Lid worden

Wil je lid worden van de Meteoor? Vul het inschrijfformulier in en lever het in bij een van de trainers / coaches of stuur het op naar de ledenadministratie van de Meteoor:

Secretariaat De Meteoor
t.a.v. Ledenadministratie
Cissy van Marxveldtstraat 30
4207MK Gorinchem

Voor jeugdleden dient één van de ouders het aanmeldingsformulier persoonlijk af te geven. Wil je liever eerst een proeftraining doen? Meld je dan aan op https://www.de-meteoor.nl/aanvragen-proeftraining.

Indien u wilt competitiespelen en u heeft voorheen bij een andere vereniging gespeeld, vraag dan uw spelerskaart op bij uw vorige vereniging. Wij kunnen eventueel een duplicaat-kaart aanvragen, waarvoor de Nevobo € 5,00 in rekening brengt.

Voor alle nieuwe aanmeldingen rekent de Meteoor eenmalig € 3,00 administratiekosten. Vergeet niet ook het vragenformulier op de achterkant van het aanmeldingsformulier in te vullen.

Contributie

Senioren (competitie op zaterdag) € 305
Senioren (competitie doordeweeks) € 265
Recreanten € 220
Jeugdleden € 165
Verenigingslid € 25

De contributie wordt afgeschreven door middel van 2 automatische incasso’s.

Daarnaast wordt bij de eerste automatische incasso van het volleybalseizoen de bondscontributie afgeschreven. Deze komt bovenop de verenigingscontributie en bedraagt € 17,50. Deze bondscontributie bestaat uit de volgende componenten:

Bondscontributie € 15,00
Sportstimuleringsbijdrage € 2,50

Extra informatie:

Voor jeugdleden die in de seniorencompetitie spelen en eerstejaars seniorleden bestaat een speciale regeling.

Lidmaatschap of informatie wijzigen

Om het lidmaatschap te wijzigen of persoonlijke informatie aan te passen kun je een mailtje sturen naar . Zij zullen de aangevraagde wijziging zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Lidmaatschap opzeggen

Een lidmaatschap bij de Meteoor loopt vanaf het moment van aanmelding t/m 30 juni van enig jaar. Het seizoen loopt van 1 september tot 30 juni. Tussentijdse opzegging van het lidmaatschap is mogelijk, indien dit gebeurt vóór 30  april van het lopende seizoen. Een lid is in dat geval wel contributie verschuldigd tot einde van het seizoen, zijnde 30 juni volgend op het moment van beëindiging lidmaatschap. Indien de ledenadministratie vóór 30 april van enig jaar géén schriftelijke afmelding heeft ontvangen, betekent dit dat men het daaropvolgende seizoen lid blijft van de Meteoor. Een lidmaatschap opzeggen kan door middel van een schriftelijkeverklaring naar .

Heeft u vragen of opmerkingen over het lidmaatschap? Stuur dan een mailtje naar .