Skip to main content

Teams

Senioren

De senioren afdeling bestaat uit de dames en heren teams van de Meteoor. De training is op dinsdagavond in de sporthal de Oosterbliek. Trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en aan ieder lid wordt veel aandacht besteed. Wanneer je wat fanatieker wilt volleyballen ben je bij de wedstrijdafdeling van harte welkom.

Jeugd

Deze afdeling bestaat uit ca. 100 jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 17 jaar. Elke dinsdagavond traint de jeugd onder leiding van gediplomeerde trainers in sporthal de Oosterbliek. De thuiswedstrijden van de competitie spelende jeugdteams worden op zaterdag middag in sporthal de Oosterbliek gespeeld. De leeftijdscategorieën bij de jeugd zijn als volgt ingedeeld (peildatum voor de leeftijd ligt op 1 oktober):

A jeugd     van 16 – 18 jaar

B jeugd     van 14 – 16 jaar

C jeugd     van 12 – 14 jaar

D jeugd     van 10 – 12 jaar (CMV 4/5/6)

E jeugd     van   6 –   9 jaar (CMV 3/4  en 1/2)

Recreanten

Deze grote enthousiaste groep traint op dinsdagavond in sporthal de Oosterbliek. De trainingen staan onder leiding van een gediplomeerd trainer. Aan het begin van de training wordt de volleybaltechniek geoefend waarna onderlinge wedstrijdjes worden gespeeld.

Momenteel komen de recreanten in drie verschillende teams uit in de recreantencompetitie. De Meteoor is hierin vertegenwoordigd met 1 herenteam en 2 mix-teams. Wanneer je niet iedere week kunt trainen maar toch regelmatig wilt sporten,  dan lijkt deze tak van de vereniging een uitkomst. Bij deze afdeling staat de gezelligheid voorop.

 

Bij alle afdelingen bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend drie keer mee te trainen, alvorens lid te worden van onze vereniging. Aanmelden voor een proeftraining kan via het aanvraagformulier.